Billigt Mobilt Internet blir allt vanligare

Mobilt Internet eller Mobilt Bredband som man kanske främst tänker på, är något som blivit allt vanligare i de svenska hushållen. I takt med 3G-näten bygts ut sedan början av milleniumet så har täckning blivit bättre och operatörerna täcker idag stora delar av Sverige där människor bor. Detta har sedan lett till att 3G Bredband blivit väldigt attraktivt för många. Och idag är mobilt bredband minst lika stort som vanligt fast bredband.

Priset på bärbara datorer har också blivit mycket billigare och det är en nyckel till att mobilt bredband fått en sådan genomslagskraft. Idag har nästan varje student en egen laptop och vad passar inte då bättre än mobilt bredband som de kan använda hemma, i skolan eller på biblioteket. Även yrkesmänniskor och familjer har börjat satsa mer och mer på mobilt bredband och detta har också gjort det mycket billigare. Priserna på mobilt bredband är idag väldigt snarlika priserna för vanligt bredband.

Nu när mobilt bredband med 4G-teknik är på väg att slå igenom så kan vi förvänta oss extremt höga hastigheter och ännu fler som konverterar från vanligt bredband till mobilt bredband.