Kontantkort ger dig flexilitet

Ska du på semester och letar efter en internetlösning som fungerar såväl i bilen som ute på campingen? Kanske har du fast bredband hemma men vill kunna surfa även under sommarsemestern?

Mobilt bredband är ett oerhört bra komplement till dig som har ett fast bredband i hemmet men vill kunna vara mobil i ditt internetanvändande under en kortare period på annat plats. Har du ett fast bredband sedan tidigare är absolut ett mobilt bredband kontantkort att rekommendera. Med denna tjänst binder du inte upp dig under längre period än du själv önskar. Genom att köpa ett startpaket är det helt upp till dig om du vill ladda på för en dag, en vecka eller varför inte en månad?

När du väl laddat ditt mobila bredband kontantkort är det fritt fram för dig att surfa, om du är inne stan i en park eller om du sitter i husvagnen på campingen så länge du har täckning.

Läs mer om mobilt bredband och jämför priser på www.mobiltbredband.net.