Mobilt Bredband Kontantkort

Mobilt Bredband Kontantkort gör det enkelt för dig som inte vill använda mobilt bredband hela tiden. Oavsett om du valt att ta avstånd från Internet eller om det är för att du bara behöver mobilt bredband ibland så är kontantkort verkligen ett bra alternativ. Med ett kontantkort betalar du bara för den tid du använder Internet, precis som ett kontantkort för mobiltelefoni. Men till skillnad från ett vanligt kontantkort som man ringer med så är det ofta en fast avgift på kontantkorten för mobilt bredband.

Den fasta avgiften innebär att när du först använder ditt bredband så debiteras du för en hel dag. Du kan alltså surfa hur mycket du vill den dagen med ditt mobila bredband utan att betala något mer. Om du under en veckas tid använder ditt bredband så många dagar att det fasta ”veckopriset” är billigare än att betala för enskilda dagar så kommer du få betala detta istället. Allting sker på automatik så du inte behöver bekymra dig. Detta är perfekt om du exempelvis åker till en sommarstuga under sommaren, vill ha tillgång till Internet men ändå inte täckna något abonnemang som du inte har nytta av när du är hemma. Förutom fast pris för dag och vecka, så finns det även ett fast pris för en månad. Detta priset är så klart något högre än ett abonnemang, men ändå inga fantasisummor.

Mobilt Bredband Kontantkort är helt enkelt ett perfekt komplement till den som inte vill ha ett abonnemang eller som kanske saknar fri surf i sitt mobilabonnemang. Priserna är relativt låga, modemet får du köpa för under tusen kronor och du betalar sedan endast när du använder det, vilket är skönt.

Nästan alla operatörer har idag mobilt bredband med kontantkort. Du kan läsa mer om detta och jämföra priser på Mobilt Bredband Guidens avdelning för Mobilt Bredband Kontantkort.

Kommentera